Suomen Kansa Ensin r.p:n tiedote sabotaasista ja puolueen tilasta

Suomen Kansa Ensin r.p:n tiedote sabotaasista ja puolueen tilasta

Puoluetta vastaan käydään julkisuudessa massiivista disinformaatiokampanjaa, johon myös osa venäjämielisestä vaihtoehtomediasta on lähtenyt mukaan.

Puolueen nimissä esiintyy henkilöitä, jotka on erotettu puolueesta joukkoraiskauksen uhrin herjaamisen ja pilkkaamisen vuoksi. Erottaminen on saanut lainvoiman, mutta erotetut pyrkivät takaisin puolueeseen “takaoven kautta” esiintymällä laittomasti puolueen edustajina.

Disinformaatiokampanjan kohteeksi ovat joutuneet myös puolueen jäsenet, joista osalle lähetettiin rikollinen huijauskutsu 27.4.2019 pidettävään kokoontumiseen. Kokoontumista johtivat puolueesta erotetut henkilöt ja siellä esitettiin toiveita mm. puolueen ohjelman uudelleenkirjoittamisesta sekä puolueen nimen vaihtamisesta.

Todettakoon, että tämä rikollinen toiminta on erityisen haitallista puolueelle näin eurovaalien aikana.

Kuten jäsenistölle on aiemmin tiedotettu, niin Oulun lähellä tapahtuneessa laittomassa ja juridisesti kuvitteellisessa kokoontumisessa 27.4.2019 tehdyillä toimilla ei ole merkitystä puolueen toiminnan kannalta. Kokoontuminen ei ollut puolueen kevätkokous monesta erillisestä syystä johtuen, joista yksi on se, että kokoontumista ei järjestänyt eikä kutsunut puoluehallitus.

Puolue on tehnyt laittomasti kutsutusta kokoontumisesta asiaankuuluvat rikosilmoitukset.

Puolueena esiintyminen ja kokoontumisesta mahdollisesti tuotettu pöytäkirja ovat todennäköisesti törkeitä väärennöksiä ja niistä voi tulla aikanaan jopa vankeustuomioita tekijöille.

PRH ei reagoi kyseiseen väärennettyyn asiakirjaan.

Nimenkirjoittajat eli puolueen edustajat ovat edelleen samat:

Marco de Wit
Mari Kosonen
Olli Juntunen
Tuukka Pensala

Puolueen nimenkirjoittajat hoitavat puolueen asioita. Myös oikeus edellyttää, että puolueen nimenkirjoittajat toimivat puolueen nimissä.

Sabotaasista huolimatta puolueen tilanne on vakaa ja puolue on turvassa laittomilta kaappausyrityksiltä. Jäsenistöltä toivotaan malttia Suomen historiassa ennennäkemättömän sabotaasin keskellä.

Ja kuten monesti on todettu, on sabotaasi odotettua kun valtaeliittiä lähdetään haastamaan aitokansallismielisellä vaihtoehdolla.

SKE ei anna vaalihäirinnän hidastaa, vaan europarlamenttivaalikampanjaa voimistetaan entisestään!

28.4.2019

Marco de Wit
Puheenjohtaja

Olli Juntunen
Puoluesihteeri