Suomen ja Jyväskylän puolesta! -mielenilmaisu

Me isänmaalliset ihmiset, jotka puolustamme Suomea ja suomalaisia tässä globalismin hulluuden keskellä saamme jatkuvasti kokea vainoa mielipiteidemme vuoksi, joka pahimmillaan johtaa tuomioihin vihapuheesta tai kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Joudumme kokemaan myös epäoikeudenmukaista kohtelua viranomaisten taholta, mm. oikeuslaitoksen sekä poliisin toimesta. Kansalaiset eivät ole samalla viivalla. Isänmaallisia kohdellaan kuin rikollisia.

Me emme hyväksy tätä kaksoisstandardia ja siksi järjestämme mielenilmauksen mielipiteenvapauden ja Suomen turvallisuuden puolesta Jyväskylän Kompassilla 10.11.2018 klo.14.00 alkaen. Sanan-ja mielipiteenvapaus kuuluu myös isänmaallisille!

Tapahtuman järjestää Suomen Kansa Ensin ry, mutta tapahtuma on yleiskansallismielinen, eli kaikki isänmaalliset ovat tervetulleita. SKE:n teltalla tarjolla mm. kahvia ja keksejä. Jos kannattajakorttikeräys on vielä käynnissä toki keräämme siinä tapauksessa myös kannattajakortteja. Tilaisuudessa on kansanmikki. Olet sydämellisesti tervetullut !