Seis terrori! Kurdit Kurdistaniin! 18.3.2018 mielenosoitus Helsingissä

Suomen Kansa Ensin ry järjestää mielenosoituksen Helsingissä, Kampissa sunnuntaina 18.3. klo 14. Vaikka Facebook poisti tapahtumasivumme, itse tapahtuma ei ole peruttu! Tapahtuma on myös vastamielenosoitus kurdien palauttamista vastustavalle mielenosoitukselle. Alla fb:iin kirjoitettu tapahtuman kuvaus, joka jollain selittämättömällä tavalla rikkoi yhteisönormeja.

Stop terrori! Kurdit kurdistaniin!
Suomen Kansa Ensin ry vaatii, että pakolaiset on palautettava lähtömaihinsa tai niiden läheisyyteen esim. pakolaisleireille. Näin voidaan myös samalla rahamäärällä auttaa paljon enemmän pakolaisia.

Näin tekee myös Japani. Suomen Kansa Ensin vaatii, että Suomen pakolais- ja maahanmuuttopolitiikassa on otettava oppia Japanin mallista.

Erityisen nopeasti on palautettava pakolaiset, joiden kotimaassa suuret alueet ovat turvallisia.

Esimerkiksi somalit on palautettava Somaliaan, irakilaiset Irakiin ja afganistanilaiset Afganistaniin.

Kurdit puolestaan on palautettava Kurdistaniin.

Suuri osa Kurdistanista on kurdien itsensä hallitsemaa. Ei ole mitään syytä miksi Suomen kurdit eivät voisi palata rakentamaan Kurdistania ja taistelemaan sen puolesta.

Kurdeilla ei ole mitään oikeutta elää suomalaisten kustannuksella, häiritä Suomen eduskuntaa, järjestää laittomia mielenilmauksia, estää ja häiritä liikennettä, mellakoida mm. Helsingin rautatieasemalla, rajoittaa suomalaisten liikkumista mm. Narinkkatorilla, estää videoimista julkisilla alueilla ja hyökkäillä rauhanomaisten suomalaisten kimppuun.

Vaadimme, että Helsingin poliisilaitos lopettaa kurdien laittomat mielenilmaukset ja terrorin varsinkin, kun ne järjestetään yhteistyössä Antifan ja PKK:n aktivistien kanssa.

Poliisihallitukselle tiedoksi, että USA:ssa pidetään Antifaa terroristijärjestönä. Moni maa on myös todennut PKK:n terroristijärjestöksi, koska sen järjestämissä terrori-iskuissa on tapettu lapsia.

On irvokasta, että poliisihallitus ja Helsingin poliisilaitos rajoittaa ja jopa kieltää kansallismielisiä mielenilmauksia ja järjestöjä hyvin kevein perustein samalla kun se antaa kurdien, terroristien ja äärivasemmistolaisten järjestöjen syyllistyä väkivaltaisuuksiin ja pitää Suomen lakeja pilkkanaan.

Mielenilmauksessa korostetaan myös, että kurdeilla ei ole oikeutta vaatia Suomea sekaantumaan Lähi-Idän loputtomiin konflikteihin ja ikuisiin verikoston kierteisiin.

Suomen on palattava puolueettomaksi maaksi. Suomen on välittömästi vedettävä pois joukkonsa ulkomailta, kuten Kurdistanista ja Afganistanista.

Suomen on myös lopetettava Lähi-Idän konfliktien osapuolten (Turkki, Saudi-Arabia, Israel, Kurdistan) tukeminen mm. asekaupoilla.

Vastoin perinteistä puolueetonta Kekkosen-Paasikiven linjaa Suomen nykyhallitus on ottanut länsiliittoutuman (USA, Nato, Kurdistan, Israel, Saudi-Arabia) puolen Lähi-Idän konflikteissa.

Näin Suomikin on ollut hajottamassa Lähi-Idän maita ja tukemassa ääri-islamia.

Ikävä kyllä monet kansallismielisiksi itseään nimittävät ovat tätä puolien ottamista voimakkaasti tukeneet.

Tämä siitä huolimatta, että USA ja Israel selvästi käyttävät ääri-islamia ja jihadisteja aseenaan tuhotakseen USA:n ja Israelin ylivaltaa vastustavia arabivaltioita (esim. Syyria, Libya, Irak).

Lännen ja varsinkin Suomen valtamedia on toistuvasti USA:n ja ääri-islamistien puolella esim. Syyrian sisällissodassa.

Monet USA:ta ja Israelia fanittavat “kansallismieliset” ovat ikävä kyllä käytännössä jihadismin suurimpia synnyttäjiä ja levittäjiä.

Nyt tilanne on kehittynyt niin järjettömäksi, että Suomi myy Turkin ja Saudi-Arabian kautta aseita ISIS:lle samalla kun Venäjälle ei saa myydä edes voita.

Suomalaisten on ymmärrettävä, että suurvaltojen ja varsinkaan Lähi-Idän konfliktit eivät kuulu Suomelle.

Maailmanpolitiikassa ei ole “hyväksiä ja pahiksia”, vaan etnisiä ja uskonnollisia ryhmiä, jotka ajavat ensisijaisesti vain omaa etuaan.

Suomen Kansa Ensin korostaa, että Suomen tehtävänä on puolustaa suomalaisten etua eikä muiden kansojen etua oli sitten kyse sen enempää amerikkalaisista, juutalaisista, palestiinalaisista kuin kurdeistakaan.

Suomen pitää olla TÄYSIN puolueeton Sveitsin malliin eikä sotkeentua sen enempää Itä-Euroopan kuin Lähi-Idänkään loputtomiin verikostoihin ja konflikteihin.

Vain puolueettomana Suomi voi pysyä erossa suurvaltojen konflikteista ja säilyttää sekä itsenäisyytensä että rauhan.

Mielenilmauksessa on avoin kansan mikki.

Tapahtumassa kerätään myös kannattajakortteja Suomen Kansa Ensin puolueprojektin hyväksi. Tarjoamme ilmaista kahvia ja pullaa.

Mielenilmaisun tarkka paikka ja kesto selviää, kun kurdit kertovat enemmän omasta mielenilmaisustaan. Tähän mennessä kurdit ovat ilmoittaneet, että paikka on Kampissa.

Mielenilmaisumme tulee olemaan näköyhteyden päässä kurdien mielenilmaisusta.

Mielenilmaisun järjestäjät ovat Facebook-sensuurin piirissä, joka vaikeuttaa kutsujen lähettämistä ja tapahtuman jakamista. Voit auttaa lähettämällä kutsuja ja jakamalla tätä tapahtumaa.